Hvis du også vil have det bedste, så bestilt din tobaksfri fremtid med en e cigaret

Sådan finder du en bedste butik til alle dine køb af elektroniske cigaretter

En e cigaret er blevet et populært valg for mange rygere i de seneste par år, og deres stadigt større udbredelse har fået mange firmaer til at dukke op på markedet. Dette giver kunderne en bred vifte af butikker, når de skal vælge, hvilket mærke de vil dampe på, og hvor de kan købe dem henne. Der findes en mængde af butikker med elektroniske cigaretter, og følgende typer af butikker er værd at overveje.

Fabrikantens butik

Mange af de virksomheder, der fremstiller e-cigaretter, sælger deres produkter direkte til forbrugeren. Dette sker typisk via en online-butik, og visse af de firmaer, der sælger deres produkter således inkluderer Green Smoke, Blu Cig, Smokeus og V2 Cigs. Disse direkte online-butikker er en fornuftig måde at få adgang til alle produkter fra en bestemt producent, for folk der vil holde sig til et enkelt mærke. Produkterne købes typisk som engangskøb, selv om visse producenter, så som DanSmoke, også tilbyder deres kunder en månedlig leveringsservice. Denne service sender et bestemt antal e-cigaretter til kundens hjem på månedlig basis, og dette er som regel er af de mere prisbevidste måder at købe e-cigaretter på. Mange fabrikanter har også gode tilbud på deres startpakker til nye kunder, såvel som VIP-klubber til loyale kunder, som giver folk adgang til specielle tilbud og rabatpriser.

Online elektronisk tobaksforhandler

En anden mulighed for folk, der gerne vil købe via internettet er en online tobaksforhandler. Disse sælger typisk udelukkende e-cigaretter, og sælger en lang række mærker. Disse butikker er f.eks. My Vapor Store og Electronic Tobacconist. Disse kan være fornuftige valg for de, der gerne vil begynde at bruge e-cigaretter, og kan være en centralt sted at finde information om forskellige producenters produkter. En elektronisk tobaksforhandler sælger typisk e-cigaretter såvel som batterier, opladere, e-juice, opbevaringsæsker og andet tilbehør.

E-juicebutik

Tilfredsstillelsen ved at ryge e-cigaret er stor, når man finder frem til en e-juice med den rigtige styrke og smag, og der findes en række online-butikker, der specialiserer sig i dette. The Flavour Factory, E-Liquid-Shop og American eliquid Store er iblandt disse typer af butikker, som kan være gode valg for de kunder, der leder efter e-juice, som passer godt til dem. De tilbyder et enormt udvalg af smage at vælge imellem, hvilket bl.a. inkluderer de traditionelle tobaks- eller menthol-e-væsker. For rygere, der vil prøve noget anderledes, findes der e-juice med smagen af frugt, chokolade, kaffe og meget andet.

Fysiske butikker

Fysiske butikker kan benyttes af kunder, der ikke har lyst til at købe e-cigaretter online. Mange e-cigaretproducenter har deres produkter til salg gennem dagligvarebutikker, benzinstationer, apoteker og andre butikker. Vil du vide, hvor du kan købe bestemte mærker, så besøg hjemmesiden fra den producent, du leder efter. Mange vil nemlig have en Find Butik-søgemulighed, som kan finde butikker, der sælger dette mærke, og dette er en ubesværet måde at finde den nærmeste butik på.

Skiftet til e-cigaretter kan være en smart måde at udnytte de mange fordele, som de tilbyder over traditionelle tobaksprodukter. Er du blandt dem, der vælger at gøre dette, kan du overveje at benytte listen af e-cigaret-butikker vist ovenfor til at købe ind.