Hvis du også vil have det bedste, så bestilt din tobaksfri fremtid med en e cigaret

Elektronisk Cigaret Forhandler

e cigaret-3xVores elektroniske cigaret forhandlere er lovlig bemyndiget til at sælge det e cigaret startsæt, elektroniske rør, elektroniske cigarer, clearomizers, e-væsker, tilbehør og e-cigaret patroner. Efter mange års markedsundersøgelser er vores elektroniske cigaret forhandler opstået som en ledende markedsaktør ved at have nogle af de fineste varianter af e-cigaretter på markedet, herunder top mærker som Smoke Pass, Amerismoke og Vapor Kong blandt andre. Uanset om du ønsker at købe produktet hos en detail forhandler eller engros er der altid en løsning, der passer perfekt til vores kunders individuelle behov.

Hvordan fungere Elektroniske Cigaretter?

En e-cigaret er en batteridrevet enhed, der fungere på samme måde som en konventionel tobak cigaret. En e-cigaretter udleder ingen røg, kulilte eller andre kemiske stoffer der sædvanligvis er til stede hos en konventionel tobak cigaret. En elektronisk cigaret leveres med en lille varmelegeme kaldet en atomizer der opvarmer flydende nikotin til at producere en lugtfri smags variant. E-cigaretten har indbygget en mikro-sensor, der registrerer hver gang brugeren inhalerer nogle sug, derefter lyser mikro-sensoren automatisk op og brænder nikotinen, og man får på den måde oplevelsen af, at ryge der er mere eller mindre identisk med en rigtig tobak cigaret. Når en e-cigaret er løbet tør for nikotin, skal du blot udskifte patronen med en ny. Med elektroniske cigaretter kan brugerne også frit styre styrken af nikotin damp på forskellige niveauer såsom lav, medium, høj, og slet ingen nikotin. Nikotin kan også komme i forskellige varianter såsom kirsebær, æble, jordbær, vanille, chokolade, cappuccino, mentol, og tobak.

Fordele ved at bruge elektroniske cigaretter.

En af de primære fordele ved at bruge en elektronisk cigaret er, at dette særlige produkt ikke behøver at tændes, fordi det er designet til automatisk at tænde sig selv hver gang brugeren inhalerer ved at tage et sug. Dette indebærer, at brugerne ikke behøver at eje dyrt tilbehør såsom askebægre eller lightere, for ikke at nævne andre fordele såsom at undgå at brænde huller i dine møbler, tøj eller køretøj. På grund af, at produktet er lugtfri, kan natur e-cigaretter bruges overalt, om det så er i lufthavnen, hotel, kasino, restaurant, eller en natklub. Der er også sjældent pletter på fingre og tænder fordi rygerne ikke er direkte eller indirekte på nogen måde i kontakt med tjære.

Elektroniske cigaretter kommer med indbygget genopladelige batterier, og e-cigaretter, der er rettet mod mere avancerede brugere kommer med ekstra funktioner såsom evnen til at benytte varierende sammensætning af atomizer og flere styrker. Elektroniske cigaretter er billigere i forhold til konventionelle tobak cigaretter, der tiltrækker forskellige skattemæssige byrder, og fordi e-cigaret forbrugerne kun er forpligtet til at købe nikotin refill væske, er der ikke høje skatter i øjeblikket.

Kundetilfredshed betyder alt.

Fordi kundetilfredshed er af afgørende betydning, leverer vores elektroniske cigaret forhandler i dag med gratis fragt, garanti for at få pengene tilbage, og andre enestående garantier. Forhandler kan vælge at sende deres e-cigaretter gennem USPS med prioritet eller A-post. Vores elektroniske cigaret forhandler tager imod kreditkort / betalingskort via sikker 256-bit SSL-kryptering mekanisme, der garanterer den højeste grad af informationssikkerhed. Hertil kommer, for at styrke sikkerheden af vores kunders personlige data gemmer vores elektroniske cigaret forhandler ikke nogen form for relaterede oplysninger til betalingskort i firmaet, ligesom vi heller ikke sælger kunders oplysninger til tredjeparts firmaer. Disse produkter kan også tilpasses ved hjælp af dine egne temaer som logoer, tekster, eller endda citater. Hvis du oplever et problem med vores produkter er du velkommen til at kontakte selskabet direkte gennem vores hotlines.